Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гнусна измама със средствата за Наско, който има нужда от помощта ни!
Автор: Васил Динев 15:14 / 25.09.2018Коментари ()9139
© Фейсбук
"Здравейте, приятели! Искам да помоля тези от вас, при които имаме поставени кутии, когато ги предават - това да става само чрез показана лична карта и пълномощно. Току-що разбрахме, че за пореден път имаме открадната кутия. Жени, представящи се за майката на Наско, взимат кутиите и прекратяват кампанията. За съжаление все още е пълно с измамни хора, които вярвам ще си получат заслуженото". Това написа днес в социалната мрежа Фейсбук майката на Наско, който има нужда он помощта ни.

Наско е на 31 години и е с диагноза остра миелоидна левкемия. За да продължи да живее, е необходима трансплантация на стволови клетки, която ще бъде направена извън България. Това изисква средства, непосилни за семейството му. Атанас Динков има съпруга и детенце на годинка и половина. Нека помогнем той да остане със своето семейство! 

"Много ни е трудно да Ви помолим за финанси, но в момента нямаме друг избор. Всяко ваше дарение ще е от помощ. Моля помогнете ни да върнем тези прекрасни усмивки по лицата им и малкото човече от снимката да израсте с баща си! Благодарим Ви!", апелират близки на Наско. 

Дарителска сметка

BG90BUIN95611100605800

Атанас Йорданов Динков

Алианц България

За тези от вас, на които ще им трябват данните на латиница:

BG90BUIN95611100605800

Allianz Bank Bulgaria

BIC: BUINBGSF

Atanas Yordanov Dinkov


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gnusna-izmama-sus-sredstvata-za-Nasko-koito-ima-nuzhda-ot-pomoshtta-ni-817574
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.