Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Паника в Сиатъл: Пилот отвлече самолет от летището, погнаха го изтребители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 11.08.2018Коментари ()5574
©
Всички полети от международното летище в Сиатъл бяха прекратени, след като пътнически самолет излетя без разрешение от диспечерите, предаде Би Би Си.   Местните власти съобщават, че служител на летището е извършил нерегламентиран полет.  В самолета не е имало пътници.  

Веднага след излитането му са вдигнати изтребители на американската армия.  

Според предварителна информация, малко по-късно самолетът е паднал в морето. Няма информация за личността на пилота и не е известно какво се е случило с него.  

Самолетът е на авиокомпания "Хоризон“, модел Air Q400.  

"Някакъв пич открадна самолет от сиатълското летище, направи два лупинг, почти се разби в залива Чеймбърс, след това премина покрай нас, преследван от изтребители и след това катастрофира. Шантави времена“, написа в Туитър авторът на видеоклипа, на който се вижда самолетът.  

"Добре, това е откачено. Пилотът на самолета пред нас просто откачи и излетя с празен самолет, подминавайки нарежданията от кулата. Кулата нареди пълно спиране и се опитват да се свържат с този пилот. Какво става?“, написа друг очевидец от летището.


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Panika-v-Siatul-Pilot-otvleche-samolet-ot-letishteto-pognaha-go-iztrebiteli-808662
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.