Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скандалната танцьорка и унищожителка на коли Габриела признала всичко! Пускат я с условна присъда?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 14.07.2018Коментари ()22864
© Plovdiv24.bg
Съкратен съдебен процес ще поиска 21-годишната Габриела Медарова, която се прочу, след като пияна и надрусана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно разби носа на студентка. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела има 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога,за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

“Довереничката ми ще се признае за виновна и по четирите. Очаквам условна присъда, тъй като тя е с чисто досие", заяви адвокатът й Орлин Търновалийски. Той допълва, че по смисъла на закона извършените от Габриела престъпления не са тежки. Най-голямо наказание - от 1 до 3 г. лишаване от свобода, се предвижда за шофиране след употреба на алкохол или на наркотици, пише 24 часа.

Бившата танцьорка в нощен клуб все още е в ареста. Според разследващите максималният двумесечен срок, в който може да остане под ключ, изтича на 22 юли. Защитникът й обаче твърди, че трябва да излезе на 14-и, и е пуснал молба в прокуратурата за освобождаването й. 

“Габриела има 8 дни полицейско и прокурорско задържане. Явно разследващите не са ги приспаднали", посочи Търновалийски. По думите му двумесечният арест на Медарова е бил прекалена мярка. Семейството й също смятало така.

“Дъщеря ни ли е най-опасният престъпник, че я държат толкова време", питали родителите. Бащата е началник на склад, а майката работи в лаборатория.

“Те казват, че Габриела трябва да понесе отговорност за извършеното, но не и да бъде измъчвана с дълъг престой зад решетките", обяснява адвокат Търновалийски.

Семейството едва ли е подозирало, че по-голямата от двете им дъщери ще добие такава печална слава. Като ученичка Габриела тренирала при Ива Пранджева и специалистите й предричали блестяща кариера на атлетка. Впоследствие обаче Медарова се отказала от тренировки. Кандидатствала маркетинг в ПУ “Паисий Хилендарски" и я приели.

Първокурсничката се хванала да танцува в нощен клуб. По думите на адвоката - за да си изкара някой лев и да помогне на родителите си в издръжката й. Не била на трудов договор, а на хонорар. На участие вземала 100 лв.

“Заради това танцуване бе разпъната на кръст от медиите. Имаше и други намеци", възмути се Търновалийски, след като снимки на Габриела в предизвикателен сценичен костюм обиколиха социалните мрежи.

По думите на адвоката й на делото тя възнамерява да признае, че е налетяла на студентката по хулигански подбуди. Ще приеме и фактите, събрани по случая с помлените коли.

Така има шанс процесът да приключи в един ден и да получи условна присъда, намалена с една трета заради съкратения ред на съдебното следствие.


Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Skandalnata-tancyorka-i-unishtozhitelka-na-koli-Gabriela-priznala-vsichko-Puskat-ya-s-uslovna-prisuda-802898
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.