Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Lidl готви големи промени, затваря за малко един от магазините си в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 05.07.2018Коментари ()19797
©
Lidl
7 адреса в Пловдив

0 коментара за Lidl
Lidl продължава серията от обновявания на магазините на веригата и през следващата седмица ще осигури повече удобства при пазаруване на клиентите в един от обектите си в Пловдив. Магазинът, който се намира на булевард "Освобождение" 43, ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда (10 и 11 юли), за да ги зарадва в четвъртък с по-ефективна подредба, повече простор и по-модерна визия. 

Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията например е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина.

За по-лесното ориентиране в обекта ще допринася и внедряването на т.нар. концепция "магазин в магазина“, благодарение на която всички артикули от дадена продуктова група ще бъдат обособени на отделна площ по определен формат. По този начин клиентите имат възможността да пазаруват по-лесно и да не губят време в търсене на стоки, които често пазаруват едновременно - напр. козметика и перилни препарати, безалкохолни с алкохолни напитки и вино и други. Заедно с обновяването на магазините поетапно стартира и подмяна на осветлението с LED, което ще доведе до подобряване и на енергийната ефективност на обектите от веригата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Lidl-gotvi-golemi-promeni-zatvarya-za-malko-edin-ot-magazinite-si-v-Plovdiv-801157
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.