Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цял автобус със сватбари чакат в Дома на младоженците, церемониите стават все по-големи
Автор: Мариана Панчева 17:35 / 24.06.2018Коментари ()18307
© Plovdiv24.bg
Все по-големи и по-големи са сватбите, които приема обновеният Дом на младоженците в Пловдив. С добрите новини за читателите на Plovdiv24.bg и за всички влюбени пловдивчани, планиращи брак се похвали Румяна Толова - шеф на "Радостни обреди".

Това става възможно след големия ремонт на сградата, при който централното фоайе претърпя пълна промяна и сега е пригодено за церемонии с над 100 - 150 присъстващи. Така например обредничките очакват сватба, гостите на която ще бъдат докарани с автобус. Място за всички има - пространството е светло, приветливо, с монтирано озвучения, младоженците имат възможност да го аранжират с елементи на изнесените ритуали като - например, сватбени арка и прочие.

А още по-добрата новина е, че фоайето е удобно и за хора с увреждания. 

След ремонта са зачестили и ритуалите за именуване на дете, разказа още Толова. Услугата е безплатна и "Радостни обреди" я възродиха като предлагане тази година. До момента обредите се провеждаха в зала "Лотус", но след ремонта вече са в обновената централна ритуална зала. До края на юни обредниците очакват едно детенце, за юли до момента има две.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Cyal-avtobus-sus-svatbari-chakat-v-Doma-na-mladozhencite-ceremoniite-stavat-vse-po-golemi-798798
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.