Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момичето от ПТП-то край Пловдив е в медикаментозна кома със счупени крака и таз
Автор: Васил Динев 12:50 / 21.06.2018Коментари ()18006
©
Илюстративна снимка
Момиче е със сериозни наранявания след пътен инцидент вчера в Калековец, за който Plovdiv24.bg единствен съобщи. Ето какво казаха днес от МВР Пловдив: "Около 14.10 часа в РУ – Труд постъпил сигнал, че на ул. "Цар Симеон“ лек автомобил "Тойота“ ударил внезапно пресичащата пътното платно 15-годишна тийнейджърка. Пострадалата е настанена в болница с опасност за живота. 27-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата по случая продължава разследващ полицай".

От УМБАЛ "Свети Георги" уточниха пред Plovdiv24.bg, че момичето е прието в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма, счупени крака и таз. Вече й е направена една операция - на хематом на главата. Девойката е в медикаментозна кома. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Momicheto-ot-PTP-to-krai-Plovdiv-e-v-medikamentozna-koma-sus-schupeni-kraka-i-taz-798167
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.