Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трагедия почерни Созопол! Изрод смля от бой сестра си, тя издъхна в болницата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 21.06.2018Коментари ()4873
©
Голяма трагедия почерни Созопол, съобщиха за Burgas24.bg от прокуратурата. Изрод смля от бой сестра си, която по-късно издъхна в болницата. Припомняме, че само преди седмица друга жена бе пребита до смърт от бащата на детето си. Днес Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Борислав С.

Той е привлечен като обвиняем за това, че на 19.06.2018г. по непредпазливост причинил смъртта на жена, настъпила в УМБАЛ-Бургас, вследствие на умишлено нанесена и тежка телесна повреда, чрез нанасяне на удари с ръце и крака в коремната област, в периода за времето от 09:00 ч. до 10:00 ч. на 17.06.2018 г. в жилищен имот в гр.Созопол, изразяваща се в разкъсан черен дроб и жлъчен мехур, довели до постоянно общо разстройство на здравето опасно за живота, като е налице пряка причинна връзка между причинените травми и последвалата смърт. Днес се очаква Окръжен съд – Бургас да насрочи заседанието си.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Tragediya-pocherni-Sozopol-Izrod-smlya-ot-boi-sestra-si-tya-izduhna-v-bolnicata-798150
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.