Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момичето от ужасната катастрофа на Герджика: Пазете се, обичайте и прощавайте!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 21.05.2018Коментари ()34420
© Фейсбук
Датата е 19 май, годината - 2014. Лек автомобил, управляван от гръцки студент, се вряза в автобусна спирка в Пловдив. Жестоко пострада едно дете, което никога няма да забрави този ден. Ето какво написа Кари във Фейсбук по този повод: "Днес се навършват 4 години от деня, в който щях да изгубя моя живот. Една седмица съм се борила за него. След това месеци наред, за да си върна нормалния живот. Никога няма да забравя момента, в който след 1 месец на легло успях да се преместя и да слезна на инвалидна количка долу пред болницата. Тогава видях камъчетата, буболечките... и всичко ми се стори толкова красиво.

Искам да ви кажа да цените живота и да не ви минава мисълта ‘’това на мен няма да се случи‘’. Никой не ви гарантира, че няма да ви се случи. Пазете се по пътищата, защото законите в България са нищо. Останах месеци наред в инвалидна количка заради счупени двата крака, таза на 4 места, от които 4тото откриха, че е било счупено 2 години по-късно. Черепът ми беше счупен което доведе до мозъчно-черепна травма. Докторите не са давали гаранция, че ще оживея... 5 операции направени на двата крака до сега и оставащи да ми се направят още 2 операции..

Това всичко ми се случи по невнимание на шофьорите, а на тях не им се повдигна никакво обвинение освен да платят пари за счупената спирка. Сега си мислите "само търси съжаление с този пост" - ами не, съжаление от хората най-малко търся, тъй като приемам всичко това, което ми се е случило с усмивка и съм щастлива от живота си такъв какъвто е сега. С този пост искам да накарам някои хора просто да мислят как постъпват, на кого се сърдят и с кого се карат, защото никой никога не знае какво ще му се случи дори след 5 минути и кога ще е последния път, когато вижда друг човек. Искам да благодаря отново на всички лекари, които ме спасиха, всички приятели, които бяха до мен и на най-прекрасното семейство, което имам. И така, хора, пазете се, обичайте се и най-важното - прощавайте".



Още по темата: общо новини по темата: 88
28.03.2018 »
28.03.2018 »
23.06.2017 »
17.11.2016 »
24.10.2016 »
24.10.2016 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Momicheto-ot-uzhasnata-katastrofa-na-Gerdzhika-Pazete-se-obichaite-i-proshtavaite-792234
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.