Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зловещи съвпадения около трагичната смърт на Мила на АМ "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 06.05.2018Коментари ()108821
Мила
Абсолвенти от НАТФИЗ изнесоха спектакъл, за да почетат загиналите при автобусната катастрофа на магистрала "Тракия". Тази е последната снимка, която Мила Ножделова е качила на стената си във Фейсбук един час преди да загине в катастрофата на магистрала "Тракия", на път за София за представлението на брат си Георги, студент в НАТФИЗ. Това не е единственото трагично съвпадение в този ден. Диалогът, в който брат й Георги участва, и тя е искала да гледа, се нарича "Погребение".

"По време на представлението, преди един от откъсите, тогава ми казаха новината, че сестра ми е починала. Ако кажа, че ми беше лесно, не ми е било лесно, но трябваше да се завърши, да се доиграе представлението", каза Георги Ножделов.  
 
"Тъй като тя е пътувала към София, за да ни гледа, ние решихме целия клас единодушно, че това представление вече си е нейно", обясни Георги Мануел. Затова целият клас решава да изиграят спектакъла в града на Мила. Един ден след деня, в който се е родила.
 
"Винаги е била човек на изкуството, тъй като тя обичаше театъра и киното много повече от мен. На нея отгоре й беше даден много повече талант, отколкото на мен. Беше доста по-свободолюбива", допълни Георги Ножделов.
 
"Това представление е в памет на всички загинали. Благодарим на директора на кукления театър в Стара Загора Дарин Петков, който ни предостави театъра да изиграем това представление там, също така на тези, които ни помогнаха – Студентският съвет на НАТФИЗ и на ректорът проф. Семерджиев", заяви Георги Мануел. Представлението се игра в Стара Загора преди дни.



Източник: btv


Още по темата: общо новини по темата: 48
27.10.2021 »
30.10.2019 »
19.04.2019 »
14.03.2019 »
06.12.2018 »
30.04.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zloveshti-suvpadeniya-okolo-tragichnata-smurt-na-Mila-na-AM-Trakiya-789694
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.