Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арестуваната кметица на "Младост" крещи: Няма пари, няма пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 17.04.2018Коментари ()10370
© bTV
Над четири часа продължават процесуално-следствените действия пред Спортната палата в центъра на София след зрелищния арест на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева. Преди минути самата Иванчева се обърна към медиите с викове "Няма пари, няма пари". На мястото все още е и шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Все още е и значително затруднен автомобилният трафик в района. Специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в Община Младост. Това съобщи по-рано говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

"Разследването се извършва съвместно с Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ). В момента се извършват претърсвания и разпити на свидетели. Повече информация ще бъде представена утре, в 11.00 часа, в Съдебната палата“, коментира прокурор Арнаудова.

Арестът е извършен на на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "Ген. Гурко" пред Министерство на спорта.  Иванчева била хваната с крупна сума пари - 70 000 евро. Това била само първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на разрешително за строеж.  При акцията били задържани и заместничка на Иванчева и посредници за предаването на подкупа. 


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Arestuvanata-kmetica-na-Mladost-kreshti-Nyama-pari-nyama-pari-786431
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.