Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пожар до голям търговски център в Пловдив! Изплашени хора: Пламъците бяха адски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:25 / 12.04.2018Коментари ()18595
© Марица
Два екипа на пожарната и линейка има на мястото на пожара, който избухна тази вечер в кооперация в близост до търговски център "Гранд“ в Пловдив. Мястото на екшъна е на кръстовището между улиците "Марин Дринов“ и "Иларион Макариополски“ в квартал "Каменица 1“. Огнеборците вече са овладели пламъците, но очевидци разказват, че в началото стихията е била ужасяваща.

Пламъците бяха адски, излизаха от терасата и се издигаха няколко метра нагоре, разказаха изплашените хора. Спешен екип от медици преглежда в момента дете, на което му е прилошало от стреса. Пламналият апартамент е на мъж, който не си е бил вкъщи, когато е избухнал пожарът.

"Късмет извадихме всички, че пожарникарите действаха бързо, иначе щеше да пламне цялата кооперация", каза съсед пред "Марица". Според комшиите в апартамента живее цяло семейство. Засега причините за възникването на огъня не са ясни. Съседите предполагат, че забравен електроуред е причинил пожара.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pozhar-do-golyam-turgovski-centur-v-Plovdiv-Izplasheni-hora-Plamucite-byaha-adski-785591
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.