Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Страхотни планове за "Лаута", става много по-атрактивен от Гребната!
Автор: Васил Динев 06:00 / 24.03.2018Коментари ()11270
© Plovdiv24.bg
Разширяват алейната мрежа в "Лаута", увеличават и атракциите в парка. Добрата новина за пловдивчани сподели кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Една от следващите ни стъпки е да завършим всички напречни алеи, да ги асфалтираме и осветим", поясни той. "Тази година продължаваме с инвестициите и по главната алея." А атракциите и възможностите за забавления край нея не са изобщо малко - има детски площадки, кътове за игра, пространства за спорт, безплатен Wi-Fi, много пейки и още, и още. Отделно камери гарантират сигурността в зоната.

През тази година край нея ще бъде изградена нова сцена за провеждане на масови спортни занимания на открито. Съоръжението ще е над 100 квадрата, ще е покрито, за да са защитени спортуващите при лошо време.

Димитров съобщи и още добри новини: "Мислим да разширим възможността за провеждане на повече мероприятия в парка". За целта ще се изследва състоянието на трасетата, използвани някога за помпени станции, поясни районният кмет. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Strahotni-planove-za-Lauta-stava-mnogo-po-atraktiven-ot-Grebnata-782076
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.