Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Камелия, Азис и Преслава направиха специални партита в седмицата на дамите в Megami Club Plovdiv
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:31 / 11.03.2018Коментари ()5802
Megami Club Plovdiv посвети цялата си парти седмица на дамите и така за пореден път показа класa в нощния живот. В сряда вечер на сцената на Megami Club Plovdiv беше звездата Камелия. Певицата, която в момента е треньор в "Гласът на България", продължава да бъде сред ТОП имената на поп-фолка и да радва феновете със златните си хитове.

На Международния ден на жената – 8 март специален гост на Megami Club Plovdiv беше не кой да е, а Кралят на фолка Азис. Той и бендът му се погрижиха нощта да бъде специална. А домакините от Megami Club Plovdiv изненадаха самия Азис с уникална торта по случай рождения му ден, който беше на 7 март.

След незабравимата и специална нощ, дойде време Богинята на нощния живот да посрещне Преслава в петък вечер за едно лудо парти в Megami Club Plovdiv. Перлата в короната на поп-фолка беше прекрасна и от сърце изпълни звездния си репертоар за супер публиката в заведението. 
Midnight Fantasy: Women’s Dream On show & DJ party беше грандиозният финал на седмицата  и както винаги се случва в Megami Club Plovdiv - за събитието говори целият град.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kameliya-Azis-i-Preslava-napraviha-specialni-partita-v-sedmicata-na-damite-v-Megami-Club-Plovdiv-779656
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.