Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За най-нетърпеливите: От 2 януари тръгват "резервации" за 1 март
Автор: Мариана Панчева 15:35 / 01.01.2018Коментари ()5417
© Plovdiv24.bg
Още в първия работен ден на новата година стартира приемането на заявления за ползване на общинско място за продажба на мартенички, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

От общинската администрация съобщават, че те ще се приемат - считано от 2 януари 2018 година, само в деловодството на Община Пловдив на площад "Централен" 1 за следните зони:
31 места на пл. "Стефан Стамболов"; 98 места на пл. "Централен"; 45 места на ул. "Райко Даскалов" пред Централни хали - 45 места; 21 места в началото на на ул. "Съборна"; 28 места на тротоара пред паркинга на хотел "Тримонциум".

Разрешението за ползване на място се издава въз основа на заявление, подадено лично от заявителя или негов представител с нотариално заверено пълномощно. На всяко юридическо, физическо лице и едноличен търговец ще бъде издавано по един брой разрешение за площ от 2 кв.м като таксата за ползването им е 5 лева с ДДС на ден, посочват от Общината. Всички ЕТ и физически лица, получили разрешение за ползване пък следва да заплатят дължимия за дейността патентен данък. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Za-nai-neturpelivite-Ot-2-yanuari-trugvat-rezervacii-za-1-mart-766958
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.