Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици от СУ "Св.Св. Кирил и Методий" изненадаха пловдивчани с Коледен концерт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 26.12.2017Коментари ()3953
©
Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Пловдив организираха невероятно Коледно тържество в търговски център "ГРАНД" в града. Те изненадаха пловдивчани с празнична програма, която включваше весели коледни песни, танци и авторски изпълнения на рок.

Детски хор "Лоли-поп" и вокална група "Лоли-поп 7" с ръководител Евелина Палакова изпълниха традиционните за Рождество Христово песни и заредиха присъстващите с много настроение. С известни рок парчета, под звуците на електрически китари, се представиха учениците на Цветан Карабов. На финала вокална формация "Фолклория", с ръководител Здравко Мандаджиев зарадва гостите е с традиционно българско хоро, на което се хванаха всички.

Специални гости на празника бяха Дядо Коледа и Снежанка, които се бяха погрижили всички деца да получат мечтаните подаръци. "Еко училище на щастието" e девизът на СУ"Св. св. Кирил и Методий".

Основано през 1971 г., то е уникално с профилираното обучение на певци и инструменталисти в областта на поп и джаз, класическа и народна музика, хореография, информационни технологии с английски език, професия "Дизайнер", професия ,,Танцьор". То е единственото в региона с изучаване на гръцки език. Възрожденският дух в училището съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и традиции.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Uchenici-ot-SU-SvSv-Kiril-i-Metodii-iznenadaha-plovdivchani-s-Koleden-koncert-765983
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.