Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Б.Аргиров: Чувствам се разочарован и излъган в политиката, разграничавам се от уволнения в Куклен
Автор: Васил Динев 17:12 / 23.12.2017Коментари ()10276
©
Борислав Аргов е председател на ГЕРБ-Куклен в оставка. Той депозира желанието си да напусне структурата на партията преди няколко дни и се очаква от централата на партията в София да официализират желанието му след празниците.

Той пожела да говори пред репортер на Plovdiv24.bg, за да изтъкне своите мотиви за оттеглянето си и да разсее слуховете, които се носят в малката община през последните дни.

"Много съм разочарован от политиката и се чувствам излъган от много хора в нея, от всички страни. Винаги съм работил само за интересите на Куклен, всички усилия когато някога съм полагал са били в тази посока. Тези мои усилия обаче са били употребени от много хора, което роди много спекулации, които искам сега да опровергая.

Разграничавам се от уволненията на служители на община Куклен и то в навечерието на Коледа. Разграничавам се от преписвания ми опит за преврат в общинския съвет. Никога не съм имал амбиции да оглавявам общинския съвет и да свалям председателя му. Разграничавам се от управлението на община Куклен. Винаги съм работил в интересите на Куклен и съм подкрепял всяка добра инициатива, работил съм за осъществяването на редица такива, но никога не съм бил част от управлението.

В обощение искам да заява, че съвестта ми е чиста, винаги съм работил в интерес на Куклен, но се чувствам употребен и предаден от хората в политиката. Затова депозирах молбата си да бъда освободен от заемания от мен пост в ГЕРБ, от партията като цяло, а след празниците ще напусна изцяло политиката, оттегляйки се и от Общинския съвет на Куклен", поясни пред нашата медия Аргиров.


Още по темата: общо новини по темата: 53
03.06.2023 »
18.02.2022 »
17.02.2022 »
29.12.2021 »
15.12.2021 »
01.06.2021 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/BArgirov-Chuvstvam-se-razocharovan-i-izlugan-v-politikata-razgranichavam-se-ot-uvolneniya-v-Kuklen-765649
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.