Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Старозагорско безумие по централна улица в Пловдив
Автор: Васил Динев 17:10 / 18.12.2017Коментари ()16410
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже: "Здравейте, прикачам клипче и снимка, изрязана от него, заснето от видеорегистратора ми на улица "Любен Каравелов", до бариерата на ВМИ. Не стига че всеки ден живущите в околията на университетската болница се сблъскваме с недостиг на паркоместа и неправилно паркиране, което ни затруднява ежедневно, затруднява излизането от гаражи, дворове и други. Наоколо няма "синя зона", целият булевард се използва за паркинг през деня от студенти, лекари, пациенти и т.н. 

Полицията или общинска охрана минават много рядко, за да налагат глоби, а вчера (неделя след обяд, когато обикновено не е толкова натоварено) се натъкнах на тази гледка - целият булевард е запълнен с паркирали коли в посока от денталния факултет към кръговото движение на бул. "Васил Априлов", а в насрещното паркирана кола, като нямаше шофьор. 

Виждат се поне 3-4 паркоместа наоколо, макар и забранено спирането, поне нямаше да пречи толкова на движението. Крайно възмутен съм от ежедневното безхаберие на органите отговарящи за движението по пътищата в околността. Крайно време е да се вземат мерки. Ежедневно излизам от гаража си с риск да извърша ПТП поради ниската видимост заради паркирали коли наоколо. Регистрационният номер се вижда добре от снимката - СТ8278КК.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Starozagorsko-bezumie-po-centralna-ulica-v-Plovdiv-764696
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.