Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Четирима са в пловдивска болница след изтичане на газ на бензиностанция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 03.11.2017Коментари ()6145
© Plovdiv24.bg
В полицията е бил получен сигнал, че в Девин на ул. "Освобождение" на бензиностанция при профилактика на газова цистерна има изтичане на газ. В съседство, на около 5-6 метра, се намирал частен имот, в който 4-ма мъже са извършвали ремонтни дейности, като при работа с ъглошлайф се е получило възпламеняване на газта. Работниците са получили обгаряния по лицата и ръцете от първа и втора степен, като единият от тях - 17-годишно момче, е със счупена дясна пета. На пострадалите им е оказана незабавна медицинска помощ, като в последствие са транспортирани за лечение в МБАЛ Смолян. 

По-късно от там са закарани в клиниката по изгаряния към УБАЛ "Св. Георги" - Пловдив без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин и е извършен оглед. Обезопасен е районът от екип на РС ПБЗН - Девин. Уведомена е Инспекция по труда. По случая е образувано досъдебно производство. Инцидентът е станал вчера около 12,30 часа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chetirima-sa-v-plovdivska-bolnica-sled-iztichane-na-gaz-na-benzinostanciya-756483
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.