Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Индийски кинаджии затапиха "Капана", пловдивчанин бесен!
Автор: Мариана Панчева 15:22 / 01.11.2017Коментари ()9073
Индийски кинаджии затапиха "Капана". В тази връзка пловидвчанин се обърна към Plovdiv24.bg, за да изрази своя гняв от поредното - както сам пише: "безумие", сполетяло квартала на творческите индустрии.

"Уважаема редакция, само преди два дни отразихте своеволията по улица "Абаджийска" в "Капана". Моля, обърнете внимание какво се случва днес на тази същата улица. От сутринта тече снимачен процес на поредната боливудска продукция и на практика улицата е затворена. Само че тук има търговски обекти, които си плащат редовно тротоарното, че някои са и глобявани, дето са сложили една маса повече. 

Питам кой и как се е съобразил с тези хора, за да им се отнема възможността почтено да си вадят хляба? Ама, ще кажат някои - светът ще ни забележи. Искам да Ви кажа, че целият екип е или с по-сериозен "тен" или директно пристигнали от столицата, а ние тукашните само скляпаме и чистим след тях. Сякаш трябва да поискам разрешение от новите стопани на улицата, ако трябва да настаня клиентите си (не че имат достъп до обекта ми)"...



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Indiiski-kinadzhii-zatapiha-Kapana-plovdivchanin-besen-756095
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.