Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивската полиция на лов за неправилно пресичане, има много глобени!
Автор: Васил Динев 13:54 / 23.10.2017Коментари ()11346
© Plovdiv24.bg
12 пешеходци са глобени с фиш за неправилно пресичане на пътното платно в Пловдив за 2 часа днес, научи Plovdiv24.bg. На петима шофьори са написани фишове за неправилно паркиране и престой в кръстовища. Отделно 30 пешеходци са били предупредени устно, защото са тръгнали да пресичат неправилно. На шестима колоездачи е проверено оборудването на велосипедите им, без да са глобявани. Отделно един водач на автомобил се е сдобил с акт за отнемане предимството на пешеходец. 

В рамките на превантивната дейност за намаляване на пътнотранспортния травматизъм с участието на пешеходци днес екипи на сектор "Пътна полиция" бяха разположени на три кръстовища в Пловдив:

- бул. "Христо Ботев" и бул. "Васил Априлов";

- бул. "Княгиня Мария Луиза" и ул. "Петко Д. Петков"

- бул. "Македония" и ул. "Кукуш".

За времето от 11.00 ч. до 13.00 ч. полицейските служители осъществиха засилен контрол върху поведението на пешеходците на пътя и следяха за толерантното отношение на водачите на моторни превозни средства спрямо тях.

Акцията има за цел да се напомни на пешеходците за техните задължения и отговорности като участници в движението, както и че със своето правилно поведение могат да допринесат за повишаване на безопасността по пътищата.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskata-policiya-na-lov-za-nepravilno-presichane-ima-mnogo-globeni-754309
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.