Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Важно! Започват да глобяват за хвърлен фас и чоплене на семки на обществени места!
Автор: Мариана Панчева 14:45 / 16.10.2017Коментари ()15010
© Plovdiv24.bg
Служителите на "Чистота" минават на специално обучение за това как да глобяват пловдивчани, изловени в нарушения на наредбите на Община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Припомняме, че след решение на пловдивския Общински съвет шефът на общинското предприятие получи право да съставя констативни протоколи и/или актове за установяване на административни нарушения по Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив, Наредбата за овладяване популацията на безстопанствените кучета и котки, и регламентиране отглеждането на домашни кучета и котки и Наредбата за осигуряване на обществения ред. 

В началото глобите от "Чистота" ще бъдат налагани много активно, коментира кметът Иван Тотев. Така например под прицел ще са пушачите, хвърлящи фасовете си на земята, чоплещите семки на обществени места и т.н. Най-вече обаче ще се следи за незаконни сметища и натрупване на отпадъци извън кофите. 





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vazhno-Zapochvat-da-globyavat-za-hvurlen-fas-i-choplene-na-semki-na-obshtestveni-mesta-752974
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.