Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Абонати на "Топлофикация" Русе останаха само с вряла вода
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 13.10.2017Коментари ()2604
©
Живеещите в блок "Ахелой" 2 в Русе изкараха месец само с вряла вода. В същото време голяма част от хората в центъра от седмица са без топла вода заради ремонти на "Топлофикация". Всичко започва преди месец. Студената вода в блок "Ахелой" 2 в Русе спира и от крановете потича вряла, за ужас на всички, които живеят там - предимно пенсионери.

Милка Богданова, домоуправител: "От двете чешми тече топла вода, дори не можем да се окъпем. Хората плачеха за студена водичка. Шишетата пълним, като пуснат за малко студена, и минерална".


Обезпокоени, хората пишат и в социалните мрежи за проблема. Стигат и до "Топлофикация - Русе", които изпращат свои служители на място.

От "Топлофикация" - Русе потвърдиха за БНТ 2, че студената вода в блок "Ахелой" е спряла не заради техни дейности, а вероятно заради частен ремонт в баня.

Севдалин Желев, изпълнителен директор на "Топлофикация Русе": "Ходиха наши хора, да, проблемът е вътрешен". 

БНТ: "Тоест, не идва от вас проблемът, а е частен, така ли?"

Севдалин Желев, изпълнителен директор на "Топлофикация - Русе": "Ами да, разбира се".

И въпреки че от "Топлофикация" твърдят, че не носят отговорност за казуса в "Ахелой", след като потърпевшите подадоха сигнал, студената им вода потече.

В същото време от седмица хората в централната част на Русе са принудени да ползват само студена вода. Този път заради планирани ремонти на "Топлофикация", които трябва да приключат до два дни.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Abonati-na-Toplofikaciya-Ruse-ostanaha-samo-s-vryala-voda-752534
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.