Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьорка засне с камера смъртта на красива жена, подаваща се гола от прозореца на кола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:45 / 12.10.2017Коментари ()31173
Телевизионният канал РЕН ТВ публикува видео, на което е заснет моментът на гибелта на руска туристка в Доминиканската република. На записа се вижда как гола до кръста жена се подава от прозореца на автомобил, шегува се и се смее. В края на клипа рускинята си удря главата в пътен знак и буквално е обезглавена. 

Представител на националната полиция на Доминиканската република Франк Ферликс Дуаран Мехиа съобщи подробности, пише Ensegundos. По думите му инцидентът е станал на пътя към летището в Пунта Кана на 10 октомври. В резултат е загинала 35-годишната Наталия Бородина, жителка на Челябинска област. Заедно с нея в автомобила е бил и гражданката на Украйна Иванна Бойрачук, която е арестувана. 

Според РЕН ТВ Наталия е разведена, а за 11-годишния ѝ син се грижи сестра ѝ. Наталия живеела в Кан и печелела добри пари, а в Доминикана отишла на почивка. Има и версия обаче, че тя била високоплатена компаньонка в сферата на ескорт услугите. Нейни приятелки споделят, че тя затрупвала социалните мрежи със свои еротични снимки и изключително стриктно следяла за външността си.




Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Shofyorka-zasne-s-kamera-smurtta-na-krasiva-zhena-podavashta-se-gola-ot-prozoreca-na-kola-752403
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.