Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пациентка с трогателни думи за лекари от пловдивска болница!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 09.10.2017Коментари ()18641
©
Пловдивчанка посвети специално благодарствено писмо на лекарите от Военна болница. "Преди 4-5 дни ме приеха по спешност с пневмония", разказва Воня Тодева. "В доста болници съм била и очаквах да видя намусени, забързани и изнервени лекари, сестри и санитари. Какво обаче се случи?!

Приеха ме в кабинета с огромно внимание - усмихнат и загрижен екип. Настаниха ме във Вътрешно отделение, където учудено гледах лицата на сестрите и лекарите. Очи, изпълнени с доброта, усмихнати и позитивни!

Попитах ги след два дни, на какво се дължи това тяхно отношение, как изобщо издържат на хилядите претенции на пациентите си и въпреки това изслушват, помагат и се усмихват?

Отговориха ми, че това им е работата! Исках да цитирам имената им, за да благодаря, но от кого да започна и с кого да свърша? Това е екипът на цяло едно отделение - Вътрешно! Освен изброените дотук качества, притежават и скромност, не пожелаха да цитирам имената им...

Изказвам огромна благодарност на всички във Вътрешно отделение! Благодаря - за грижите,за вниманието и отношението! Благодаря,че ви има! Във време, което ни задушава от стрес, кражби, убийства и престъпления, вие сте гордост и светъл лъч!"



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pacientka-s-trogatelni-dumi-za-lekari-ot-plovdivska-bolnica-751499
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.