Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още гласове срещу прегрешилия директор, има и протест
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 29.09.2017Коментари ()2530
©
Родителите на 12-годишното момиче, което обвини директора Христо Радев на училището, в което учи, за блудство излязоха на протест. Те са потресени от домашния арест, който му бе даден от съда. 

Относно липсата на доказателства бащата на момичето каза: "Ние протестираме, задето пуснаха директора под домашен арест. Не знам какво разбират под доказателства и не знам какво трябва да се случи - директорът трябва да изнасили дъщеря ми ли?!"

"Не е ли достатъчно, че той ми предложи пари, после направих запис, в който ми се извинява. Нека съдът разбере защо ми се извинява този човек. Той ми вика: "аз я целунах само по бузката". Записът е в полицията, взеха ми телефона, този на дъщеря ми също", каза той в ефира на Нова телевизия. 

Майката от своя страна заяви: "Още от миналата година ми се оплакваше и ние не й повярвахме, докато не дойде моментът да заснеме вътре какво се случва с нея. Опипвал я по дупето, навсякъде, в неговия кабинет. Тя излиза до тоалетна и той я вика в кабинета му да вземе бележка за социалните грижи, за която аз не съм я пращала". 

Пасторът на селото заяви: "Той прави тези неща от години. Племенницата ми, която е 88-ми набор, каза, че това не е от вчера и днес. Не е осъден, защото това не е случаен човек и е все пак директор. Ние сме и роми".


Още по темата: общо новини по темата: 4
12.03.2020 »
03.10.2017 »
03.10.2017 »
28.09.2017 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Oshte-glasove-sreshtu-pregreshiliya-direktor-ima-i-protest-749648
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.