Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама полицаи пуснали на свобода циганите, които опитаха да заколят Илиян?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:16 / 17.09.2017Коментари ()8342
©
Становище на Организацията за закрила на българските граждани: До ОЗБГ достигна следната информация. Информацията все още не е потвърдена, но тези дни ще бъде направено. През това време даваме възможност на РУП Айтос да отговори дали информацията е истинска, или не. Медиите също могат да проверят достоверността на информацията.

"На 15 септември около 16:30 часа цигани се опитват да убият българина Илиян Мавров. Циганите са разпознати и задържани в полицията за разпит. Информацията, която към момента не е проверена и достигна до ОЗБГ, е, че полицай с инициали Р. Х., който е разследващ полицай за случая, е освободил още на 15 септември около 23:00 часа циганските престъпници. Освободени са и със знанието на него пряк началник, като този началник се явява ръководител отдел, група, звено или както там е структурата на съответното РУП. Тоест, единият разрешава, другият пуска! Освободени са с мотива, че циганите са дали показания, че не са знаели какво са причинили на Илиян Мавров, не знаели, че е в болница, не знаели, че главата му е разцепена и т.н."

ОЗБГ не отправя обвинения, докато истината не излезе наяве. Към момента се интересуваме на коя дата са освободени циганите, в колко часа и защо? ОЗБГ е организация, която получава различни сигнали и една от нашите функции е да изясним истинността им и да вземем адекватни мерки. Всеки сигнал се проверява по различни начини, като един от тези начини е с помощта на медиите, които и запознават обществото с проблеми, които част от управляващите не желаят да стават обществено достояние.

Спасението е в обединението. Да живее България!



Още по темата: общо новини по темата: 5
19.09.2017 »
19.09.2017 »
16.09.2017 »
15.09.2017 »
15.09.2017 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Dvama-policai-pusnali-na-svoboda-ciganite-koito-opitaha-da-zakolyat-Iliyan-747290
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.