Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор се напи безпаметно и катастрофира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 04.09.2017Коментари ()3447
©
Мъж се напи безпаметно, метна се на автомобила си и катастрофира край бургаския квартал Лозово. Група младежи му се притекоха на помощ, за благодарност той ги обвинил в кражба. За екшъна, който с е разиграл около 03:40 часа тази сутрин, разказват момчетата в социалните мрежи, подкрепяйки думите си с видео и снимки.

"Прибирахме се от кв. Лозово към Бургас и видяхме въпросния автомобил в това състояние. Спряхме, за да помогнем ,при което човекът, видимо неадекватен, започна да ни говори че сме го ограбили, наши хора са го ограбили и неща от сорта. Пробва се да тръгне в това състояние, но заради състоянието на колата не успя. Няколко пъти заспа и после викаше "аз заспах ли е, брат" - може би заради състоянието му. Позвънихме на 112, след което дойдоха и той започна да ни говори как всичко бил помнел, щели сме да видим какво ще стане", разказва един от младежите.

"Направиха му тест за алкохол ,който отчете 1.77 промила. Започна да се държи агресивно и с органите на реда и те го задържаха. А ние просто спряхме, за да му помогнем, дори ако трябва, да го закараме до тях, само да не кара. Защо се качвате в такова състояние зад волана, малко ли са ви жертвите на пътя", възмущава се момчето.




Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shofyor-se-napi-bezpametno-i-katastrofira-744856
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.