Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Като по чудо без инцидент! Рискови маневри на опасно кръстовище край Гребната база заради храсти
Автор: Мариана Панчева 15:25 / 02.09.2017Коментари ()6301
© Google
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да алармира за изключително голяма опасност от пътни инциденти край Гребната база заради липса на видимост. 

"Измина повече от 2 месеца, откакто завърши реконструкцията на булевард "Шести септември" в отсечката СУ "Васил Левски" до кръстовището за квартал "Прослав". След ремонта бе изградена и спирка на градския транспорт на булеварда срещу изхода на ул. "Свети Валентин". Там се намира и много опасно Т-образно кръстовище", описа ситуацията притесненият мъж.

По думите му това кръстовище е много опасно заради силно ограничена видимост на водачите, излизащи от ул. "Свети Валентин" към булеварда. 

"Храстите, високите треви и табелите принуждават шофьорите да излизат почти наполовина напред, за да имат видимост и да извършват маневра. Аз, като живущ на тази улица, съм бил свидетел на много ситуации, в които случайността предотвратява катастрофи с много жертви."

Молбата на нашия читател е отправена главно към кмета на район "Западен", но и към останалите институции, имащи отношение - КАТ, "Градини и паркове", голяма Община в лицето на зам.-кмета по транспорт. 

И тя е - премахване на храстите, тревите и нископоставените табели от двете страни на улицата при входа на булеварда. 
 
"Има хиляди смораслеци там", призна кметът на район "Западен" Димитър Колев. Той прие сигнала и увери, че веднага ще бъдат взети мерки за тревите и храстите. Ще се направи и проверка, поставени ли са табелите, пречещи на видимостта законно. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kato-po-chudo-bez-incident-Riskovi-manevri-na-opasno-krustovishte-krai-Grebnata-baza-zaradi-hrasti-744606
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.