Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общината върви към 2019-а с единна система за продажба на онлайн билети
Автор: Мариана Панчева 17:12 / 21.08.2017Коментари ()3315
© Plovdiv24.bg
ОП "Туризъм" се слива с културен институт "Старинен Пловдив", а новата структура ще получи лиценз за туристически агент. Добрата новина съобщи кметът Иван Тотев днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Решението ще бъде гласувано на първата сесия след лятната ваканция на пловдивския Общински съвет. Целта е Общината да извършва търговската дейност върху своите обекти, включително и музеите, като организира единна система за продажба на билети онлайн.

"Това ще ни даде възможност да отпушим продажбите чрез интернет платформите, а за 2019 година е изключително актуално. В момента работим с 10 години назад - чакаме туристът да дойде тук, да влезе в туристически информационен център, където обаче дори не може да си купи билет, а това влия на броя на продадените билети и услуги", коментира Тотев. 

Вливането ще доведе до рокади в новата структура -настоящият директор на ОП "Туризъм" Минко Кафтански ще стане заместник в нея, а Общината започва търсене на нов шеф с подходящо за целта образование. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtinata-vurvi-kum-2019-a-s-edinna-sistema-za-prodazhba-na-onlain-bileti-742294
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.