Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млад шофьор се вряза умишлено в стадо овце в Пазарджишко, уби над 40
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 21.08.2017Коментари ()7299
©
Млад мъж е блъснал с лек автомобил стадо с овце в Пазарджишко след това е духнал, научи БЛИЦ от разследващи. След издирване е бил задържан от полицаите във Велинград. 

В събота, малко след 19.30 ч. на пътя между селата Ракитово и Костандово, водач на лека кола се врязал с висока скорост в стадо с овце. 24-годишният Ангел Караиванов е шпорил по пътя с над 100 км в час. Над 40 животни са намерили смъртта си, а на косъм от травми се разминал и пастирът им. Вместо да спре и да изчака органите на пътна полиция, водачът натиснал педала на газта и се укрил. 

След като за случилото се бил получен сигнал в РУ-Велинград било предприето издирване. Първоначално полицаите намерили автомобила на извършителя. Той бил скрит в жилището на родителите му в ракитовското село Дорково. Малко по-късно и той бил установен и задържан за срок от 24 часа. Оказало се, че Ангел Караиванов не е известен на ченгетата. Спрямо него се води полицейско производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Mlad-shofyor-se-vryaza-umishleno-v-stado-ovce-v-Pazardzhishko-ubi-nad-40-742179
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.