Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Много арестувани след спецакция на полицията край Пловдив! Двама са пловдивски бизнесмени!
Автор: Васил Динев 15:04 / 04.08.2017Коментари ()49074
7 са арестувани при антидрога акция на полицията край Пловдив вчера, съобщиха на извънредна пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те са заловени след двумесечно наблюдение. Хванали са ги в момент, в който са прехвърляли оцетен анхидрид от туби в резервоар на влекач. Общото количеството на веществото е 660 литра. Оцетният анхидрид се използва за производството на хероин и по всяка вероятност е бил предназначен за Турция.

Петима вече от задържаните са с обвинения, наказаниеята за които са от 3 до 12 години. Двама са бизнесмени от Пловдив, други двама са турски граждани, а последния е турчин, но с френско гражданство. Четирима от тях са задържани на място край камиона, който е с турска регистрация. 

Задържаните не са известни на полицията, обикновени хора са, коментираха разследващите. По думите им в момента се разглеждат и по-стари подобни случаи, за да се открие евентуална връзка. 

Арестите са извършени от служители на пловдивската полиция, ДАНС и под ръководството на Окръжна прокуратура.



Още по темата: общо новини по темата: 3
11.07.2018 »
08.08.2017 »
07.08.2017 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mnogo-arestuvani-sled-specakciya-na-policiyata-krai-Plovdiv-Dvama-sa-plovdivski-biznesmeni-739081
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.