Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Добрата новина: Влюбени и на 80. Защо не?
Автор: Васил Динев 19:20 / 23.07.2017Коментари ()7214
© Plovdiv24.bg
На щастлива любов се радват двама от живущите в дома за стари хора "Свети Василий Велики" в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Иван и Величка се запознали през март тази година, когато Иван бил настанен в дома. Любовта между тях пламнала мигновено, но дълго време никой не се наемал да направи първата крачка, докато преди три дни, за изненада на всички, двамата решили да заживеят заедно. 77-годишната Величка и 80-годишният Иван не се интересуват от приказките и подмятанията на другите живущи в дома, те са щастливи и са решили да споделят дните си заедно. 

Тя казва, че го обича истински, а той, че е преоткрил любовта в нейно лице. За пръв път след смъртта на съпругата му усеща отново това чувство.

"Ние стимулираме, подкрепяме и много се радваме на такива връзки, защото любовта, не само на тази, а на всяка възраст, дава положителната нагласа към живота. Тя осмисля дните ни. Любовта е това, което ни крепи в най-тежките моменти и това, което ни дава надежда и стимул да живеем. Радваме се на Иван и Величка и им пожелаваме да бъдат щастливи и всеотдайни в тази връзка.", коментира Нина Христова, директор на дома за стари хора "Свети Василий Велики".


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dobrata-novina-Vlyubeni-i-na-80-Zashto-ne-736750
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.