Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Корнелия Петкова с емоционално обръщение преди днешния протест
Автор: Васил Динев 12:08 / 19.07.2017Коментари ()7128
© Plovdiv24.bg
Да променим себеси! Да променим държавата! За това призова чрез Plovdiv24.bg Корнелия Петкова, която остана без своя съпруг заради зловещата катастрофа на булевард "Руски" в края на миналата година. Ето какво още казва тя по повод днешния протест, който ще се проведе в Пловдив и други градове на страната:

Поощрително е човек да казва истината, да вижда проблема, да осъзнава неговия причинител и да воюва за разрешаването му. Стана мода да изразяваме публично недоволството си срещу всичко, случващо се в живота ни. И в това няма нищо лошо. Но, повярвайте, загубена кауза е...

Протестът трябва да е осъзнат, организиран, с ясна цел и конкретни искания, последователен, системен, всеобщ, до финализиране на крайните ни очаквания. Тогава - има смисъл.

Протестът трябва да е на точното място - пред парламента, пред общините на всяко населено място.

Протестът трябва да има ясна и точна цел с ясни и конкретни искания.

Протестът трябва да е организиран, последователен и докрай във времето!!! Докато постигнем тези цели, които преследваме, докато исканията ни се изпълнят.

Трагедията е персонален емоционален момент. За всички, останали, е просто - ститистика. Да кажем - "Шофирайте внимателно" е капка в морето. Това е призив към моралната етика у човека. Ние нямаме силата и властта да променяме хората в етичен план.
Но някой има силата да променя човеците в социален план.


И точно този някой не си върши работата. А този някой е държавата и държавните структури. А в България, те не само че не работят от години в наша полза, а напротив - Свидетели сме на дългогодишна политика на геноцид - осъзната, последователна, целенасочена, която действа безотказно. И дава своите горчиви плодове. Трагично и ужасно!

Докато не осъзнаем същината на проблема, истинския виновник и докато не се организираме с ясни и точни цели, до постигането им, всяко наше действие ще е просто статистика...

Да променим себе си!!!
Да променим държавата!!!



Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Korneliya-Petkova-s-emocionalno-obrushtenie-predi-dneshniya-protest-735937
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.