Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 13.06.2017Коментари ()2726
©
След като превзеха зала "Арена Армеец" в София, този юни с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в Панаирна палата № 2.

"Пловдив е-Арена" ще се проведе на 17 и 18 юни и ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите - League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12,000 лева!

Освен състезания ще има много забавления, подготвени за посетителите - виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на BPro!

Всеки фен, който закупи своя билет предварително онлайн, ще има достъп до специална VIP зона, откъдето да се наслаждава на шоуто от голямата сцена.

Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level. По-подробна информация за събитието можете да откриете наhttp://gameevolve.com/



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nai-golemiyat-festival-za-elektronni-sportove-pristiga-v-Plovdiv-728847
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.