Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворителен концерт "Деца пеят и танцуват за деца"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 26.05.2017Коментари ()2201
©
КСУДС Пловдив и Фондация "Движение на българските майки" са се заели с нелеката задача да съберат пари за летен лагер на децата от ЦНСТ "Майка Тереза". Благотворителната акция стартира в началото на 2017 г. и включва поредица от събития. До момента са събрани 1800 лв. Изказваме огромни благодарности на всички, които подкрепиха усилията ни да осигурим на децата едно вълнуващо лято.

Утре от 11 часа в Народно читалище "Иван Вазов" на бул. "Коматевско шосе" 139 ще се проведе благотворителен концерт "Деца пеят и танцуват за деца". Специално участие ще вземе Magic Mario. Децата от ЦНСТ "Майка Тереза" и ЦНСТ "Детска къща" - ще представят премиерно постановката "Новото пристанище". 

Ще участват още децата от Спортен клуб "Енерджи", солистката от хор "Детска китка" - Кристина Кюллиева, изпълнение на гайдари и други. Във фоайето ще бъдат разположени рисунки, нарисувани от В. Михайлов, които също ще се продават благотворително. 

Сумата събрана по време на концерта ще се дари на ЦНСТ "Майка Тереза" и ще подкрепи финансово реализирането на летен лагер за децата. Заповядайте, заедно ще осигурим на децата незабравимо лято. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Blagotvoritelen-koncert-Deca-peyat-i-tancuvat-za-deca-725326
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.