Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургас - град на психопати? Въоръжен с въздушна пушка простреля възрастен мъж!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:34 / 23.05.2017Коментари ()4283
© Plovdiv24.bg
Инцидентът е станал в бургаския ж.к. "Лазур", зад Краставицата
Вътрешният министър Валентин Радев заяви при вчерашното си посещение, че Бургаска област е най-престъпна в цялата страна, а потресаващи примери, потвърждаващи думите му, се пръкват всеки ден. Последният такъв е от ж.к. "Лазур", където психопат, въоръжен с въздушна пушка, простреля 82-годишен бургазлия.

За инцидента Burgas24.bg научи от изключително достоверни източници. Мъжът е приет в болница с рана на лявото бедро, стрелецът все още не е заловен.

"За жалост градът се напълни с психопати, които ритат възрастни хора по спирките, малтретират и избиват невинни животни за удоволствие или просто стрелят по живи мишени. В конкретния случай въпросният индивид най-вероятно е стрелял по гълъби или котки... но е застрелял човек", разказа нашият източник.

Burgas24.bg призовава всеки, който разполага с някаква информация за стрелеца, да се свърже с нас или със служители на Пето РУП. Анонимността му е гарантирана!


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Burgas-grad-na-psihopati-Vuoruzhen-s-vuzdushna-pushka-prostrelya-vuzrasten-muzh-724780
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.