Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изключително тревожен случай с 14-годишно момиче разкриха пред Plovdiv24.bg
Автор: Мариана Панчева 09:37 / 13.05.2017Коментари ()27851
© Plovdiv24.bg
Изключително тревожен случай с 14-годишно момиче разкри пред пловдивски журналисти адвокатът на фондация "Сан Марко М" Стоян Донков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дарина Аргирова е с тежък диабет, страда и от болестта на "Хашимото". Преди месеци социалните отнемат детето от майката и го настаняват в защитено жилище в Пещера. 

Отказват да я върнат на родителката, тъй като имат опасения, че момичето ще започне да употребява наркотици, макар че жената подозира намеса на бившия си съпруг, раздялата с когото се отразява много зле на момичето. В кризисния център състоянието на Дарина обаче се влошава и тя е докарана по спешност в Университетска болница. 

"Искам си детето обратно вкъщи. Като го изпишат от болницата, ще го върнат обратно в Кризисния център, а там ще умре", плаче майката.

Донков цитира лекуващи медици от Пловдив, според които Дарина трябва да бъде под постоянно наблюдение на детски ендокринолог и ако бъде върната в Кризисния център в Пещера, има риск за живота й. 

Повече подробности за случая вижте в прикаченото видео.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izklyuchitelno-trevozhen-sluchai-s-14-godishno-momiche-razkriha-pred-Plovdiv24bg-722800
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.