Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изгоря автобус, превозващ деца от Пловдив! Родители се оказаха на точното място!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 11.05.2017Коментари ()32620
Автобус с деца от пловдивския клуб по спортна аеробика "Аеробика-АМД" се запали днес в курорта Боровец, съобщиха за Plovdiv24.bg от ръководството на клуба. Инцидентът е станал на 3 километра от хотел "Самоков" в Боровец.

Състезателите са пътували за Държавното първенство по спортна аеробика, което стартира от днес в курорта и ще продължи до събота.

За щастие, няма пострадали при инцидента. Пожарът е възникнал в двигателното отделение на автобуса, който е собственост на фирма "Хеброс бус". Зад рейса са пътували родители, които са помогнали да излязат децата.

"От "Хеброс бус" се свързаха с мен и изразиха съжаление за случилото се. Декларираха, че ще възстановят всички щети. В рейса всъщност останаха само няколко чанти и 2-3 телефона. Днес даже успяхме да проведем и една пълноценна тренировка в залата", заяви за Plovdiv24.bg председателят на Съюза по аеробика България Димитрина Къндева.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izgorya-avtobus-prevozvasht-deca-ot-Plovdiv-Roditeli-se-okazaha-na-tochnoto-myasto-722573
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.