Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивско семейство преживя истински шок в сватбения си ден, помоли за помощ
Автор: Мариана Панчева 10:20 / 06.05.2017Коментари ()51585
© Plovdiv24.bg
Георги и Василена Чочеви са пловдивско семейство, станало жертва на крадци по време на един от най-щастливите моменти в живота им - сватбения ден.

Двойката се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже неволите си, да сподели възмущението си, че разследването се върти в кръг близо две години, да помоли за помощ и не на последно място - да призове пловдивчани да пазят личните си вещи. 

Сагата със семейство Чочеви започва през септември 2015 година. 

"Точно, когато сключихме граждански брак", споделя младата жена. Докато щастливите младоженци се снимат пред обредния дом, чантата на булката - с куп лични документи, телефони, пари в брой и две дебитни карти, изчезва. 

Още същия ден от едната карта е изтеглена сумата от около 2000 лева.

От разследващите Георги разбира, че камерите на банкоматите в района на Дома на младоженците са засекли жена и мъж с детска количка, за които се предполага, че са извършителите. 

Установено теглене от картата от два банкомата - на ул. "Янко Сакъзов" и банкомат до сладкарница "Неделя" край бул. "Шести септември". Според разследващите са изискани записите от камерите, на които се вижда точно тази двойка с детето. 

Защо обаче напредък по случая няма, защо снимките не се разпространяват, защо не се иска съдействие на пловдивчани за откриване на виновните, пострадалите от наглата кражба Георги и Василена не разбират. 





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivsko-semeistvo-prezhivya-istinski-shok-v-svatbeniya-si-den-pomoli-za-pomosht-721584
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.