Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сбиването в час, след което България остана с едно дете по-малко, се оказа между братовчеди!
Автор: Васил Динев 20:15 / 03.05.2017Коментари ()19889
©
Жителите на Славяново са в шок от смъртта на момчето, което почина след сбиване със свой съученик в класната стая на ОУ "Христо Ботев" в град Славяново, Плевенско, информира bTV. 14-годишното момче издъхна в час по биология пред очите на ученици и преподавател. Между двете момчета е възникнал конфликт, който за кратко е прераснал в бой. 

Едното момче е паднало на чина, а след това на земята, след което е настъпила смъртта му. Другото момче, участвало в сбиването, е освидетелствано. Властите са иззели записите от камерите в класната стая. Към момента не е ясно какви са причините за смъртта на момчето, но директорката на училището каза, че това е нещастен случай. 

По случая е образувано досъдебно производство. От учебното заведение отказаха да дадат още подробности с мотива, че инцидентът се разследва. В града разказаха, че двете момчета са далечни братовчеди, не били конфликтни и не са имали сериозни противоречия помежду си. От регионалния инспекторат по образованието на този етап също се въздържат от коментар.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sbivaneto-v-chas-sled-koeto-Bulgariya-ostana-s-edno-dete-po-malko-se-okaza-mezhdu-bratovchedi-721029
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.