Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деветокласник от Пловдив скри топката на данъчните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 03.05.2017Коментари ()16548
©
Последната голяма награда от кампанията "Влез в час с данъците 3" за учебната 2016/2017 година на НАП - портативен говорител, спечели деветокласникът Петър Петров от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив. Силно запален по компютърната техника и всякакъв друг вид техника, той изучава специалност "Микропроцесорна техника" в ПГЕЕ. 
 
За кампанията разбира от негов близък и успява в последния момент да направи своята регистрация в сайта. За по-малко от два часа той става "младши експерт" по данъчно-осигурително законодателство със само три допуснати грешки от решените всички тестове в кампанията. Дори се чувства достатъчно подготвен и дава съвети на майка си, очаква с нетърпение следващото издание на кампанията.

До края на учебната година на фенстраницата във Фейсбук НАП ще организира куиз, където учениците ще могат да играят за малките поощрителни награди в кампанията - портативно зарядно, слушалки или тефтер с химикалка за тъч скрийн екрани, брандирани с логото на кампанията.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Devetoklasnik-ot-Plovdiv-skri-topkata-na-danuchnite-720951
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.