Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Междуучилищен форум по кариерно ориентиране ще се проведе в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:25 / 03.05.2017Коментари ()1737
© Plovdiv24.bg
Днес и утре Регионалното управление на образованието-Пловдив, съвместно с Центъра за кариерно ориентиране - Пловдив (ЦКО), организират междуучилищен форум по кариерно ориентиране "Дни на професиите". Информационното събитие ще се проведе в Дома на културата "Борис Христов" от 9.30 часа. 

Форумът е една от основните дейности на Центъра за кариерно ориентиране, а именно "Популяризиране на професионалното образование" и "Училищни форуми по кариерно ориентиране" по проект "Система за кариерно ориентиране в училищното образование". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове. 

Планираното информационно събитие ще популяризира профилите и специалностите, които се изучават в професионалните гимназии на територията на област Пловдив. Фокусната целева група са ученици от VI, VII и VIII клас от основните училища, техните родители и граждани. В рамките на форум "Дни на професиите" ще има изложение, демонстрации и богата програма от презентации на професионалните гимназии на територията на град Пловдив и областта.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mezhduuchilishten-forum-po-karierno-orientirane-shte-se-provede-v-Plovdiv-720820
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.