Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва кампания за засаждане на дръвчета в пловдивски училища и градини
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 03.05.2017Коментари ()2358
©
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес от 11.20 часа областният управител Здравко Димитров, ученици от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" и журналисти ще дадат старт на кампанията за засаждане на 100 дървета в различни пловдивски училища и детски градини. Проектът е с име "100 дръвчета - 100 деца-мечтатели" и е по инициатива на бившите журналисти от радио "ТНН" Тодор Личев, Росица Симеонова, Анета Русковска, Цанко Чавдаров, Златко Павлов, Евгени Гринберг и други с подкрепата на Областно управление Пловдив - в лицето на Здравко Димитров. Кампанията е подпомогната от РУО Пловдив и от началника му Иванка Киркова.

Утре ще бъдат засадени 10 дръвчета. Учениците от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" ще напишат на листчета мечтите и желанията, свързани с училището, града, страната. След това тези желания ще бъдат оформени като албум, който журналистите ще подарят на управляващите. Кампанията продължава тази и следващата седмица с училищата "Константин Величков", "Найден Геров", "Цар Симеон Велики", Васил Левски", "Свети Седмочисленици и детските градини "Мир" и "Космонавт". Целта е тази акция да се превърне в ежегодна традиция с приемственост от самите ученици.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zapochva-kampaniya-za-zasazhdane-na-druvcheta-v-plovdivski-uchilishta-i-gradini-720819
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.