Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ПГЕЕ Пловдив чества 55 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 28.04.2017Коментари ()4652
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
55-та годишнина от създаването на Професионалната гимназия по електротехника и електроника бе отбелязана с поредица от събития в празничната седмица от 24.04. до 28.04.2017 г. В рамките на дните на отворени врати учители и ученици представиха специалностите микропроцесорна техника, компютърната техника и технологии, компютърни мрежи, автоматизация на непрекъснатите производства, електрообзавеждане на производството.

С амбиция за превръщане в традиция за втора година в училището се проведе вечер на кариерата, на която гостуваха фирми от региона и висши учебни заведения. Инициативата събра опита на наложили се в професията и бизнеса специалисти с любознателността на учениците от ПГЕЕ.

Празничният днешен ден бе проведен под надслова "ПГЕЕ - 55 години годишнината по пътя на успеха". На тържеството присъстваха много гости, учители, бивши и настоящи ученици, родители. В емоционалното си слово директорът на училището - Стоянка Анастасова, припомни историята и традициите на ПГЕЕ, отбеляза професионализма и новаторството като водещи в обучението на бъдещите специалисти.

Участниците в тържеството се насладиха на фотографската изложба на ученичката Ралица Костадинова и на картините на осмокласника Нестор Тасков. След това гостите имаха възможност да присъстват на представителните изяви на клубовете по проект "Твоят час" и да се срещнат с "Различните лица на ПГЕЕ". Честит празник!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/PGEE-Plovdiv-chestva-55-godini-720140
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.