Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разчистват терен, окупиран от един от видните пловдивски клошари
Автор: Мариана Панчева 11:03 / 28.04.2017Коментари ()7316
Теренът, окупиран от един от видните пловдивски клошари - Душко, днес ще бъде разчистен, разказа за Plovdiv24.bg кметът на район "Централен" Георги Стаменов. Мястото -  бул. "Васил Априлов", в непосредствена близост до Второ районно управление. За трупащите се там боклуци от въпросния клошар Plovdiv24.bg е писал вече неколкократно. Стаменов сподели, че остава да се разчисти само ъгълчето, заето от клошаря. След това ще се изрине, засипе и обособи за временен паркинг. 

Паркингът ще е временен, докато не се реализира вторият етап от ремонта на бул. "Васил Априлов", разказа Стаменов. След това планът е общинската част на имота да се използва за озеленяване.  

Припомняме, че за тазгодишния бюджет има заделени пари за отчуждаване на имоти по трасето на предстоящото разширяване на бул."Васил Априлов". По думите на кмета Иван Тотев обаче реконструкцията умишлено ще бъде леко забавена, за да не бъдат едновременно затворени двата успоредни булеварда "В. Априлов" и "Руски". "Очаквам през следващата година активно да се работи по този булевард, като поставянето на тръбите по топлопровода може да стартира още тази есен", заяви още Тотев.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Razchistvat-teren-okupiran-ot-edin-ot-vidnite-plovdivski-kloshari-719979
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.