Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голяма трагедия сполетя възрастно семейство в Пазарджик при пожар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 23.04.2017Коментари ()2128
©
Илюстративна снимка
Възрастна жена е починала в резултат на пожар, а съпругът и е с изгаряния по ръката. Сигнал за възникналия инцидент бил получен рано тази сутрин около 06.40ч. в дежурната на пожарната служба в Пазарджик. Незабавно екип от шестима огнеборци с два противопожарни автомобила се насочили към къща в областния град. Тя била обитавана от възрастно семейство. 

Пожарът е локализиран бързо, стопанинът на къщата Георги Б.- 96 г., бил изведен от жилището и транспортиран от екип на Спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик. За съжаление съпругата му Иванка Б.- 91 г., е открита безжизнена. 

Жената е починала от обгазяване. Трупът е откаран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в областната болница. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик и пожарната в Пазарджик. 

Разследващи съобщиха, че огънят бил предизвикан от неизправност в електрическа печка, намираща се в стаята на възрастните хора.


Източник: Блиц


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Golyama-tragediya-spoletya-vuzrastno-semeistvo-v-Pazardzhik-pri-pozhar-718908
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.