Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес Пловдивският панаир отваря врати за "Дни на кариерата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 05.04.2017Коментари ()2939
©
Днес, 5 април, в Пловдив ще се състои най-мащабният кариерен форум на територията на страната "Национални дни на кариерата".

На изложението редица успешни български и чужди компании ще представят различни стажантски проекти, работни позиции и възможностите за реализация пред младите хора в Пловдив.

Форумът ще включва и дискусионни панели, където ще се обсъждат важни теми, свързани с кариерните възможности пред квалифицираните млади кадри, стратегии и съвети за професионално развитие, насоки и други полезни практики.

Кандидатите ще имат възможността да се запознаят лично с работодателите си, да получат ценни съвети, как да се представят на интервюто за работа, както и да научат какви качества и умения трябва да притежава добрия кандидат.

Във форума "Национални дни на кариерата" активно участие ще вземе и "БТЛ Индъстрийз" - водеща компания в разработката, производството и продажбата на медицинска апаратура в три направления: естетична медицина, физиотерапия и кардиология. Фирмата ще търси млади и талантливи попълнения за своите екипи в Пловдив и София.

Всеки, който иска да стане част от БТЛ, ще има възможност директно да се запознае и говори с представители на фирмата и да научи как да се възползва от кариерните възможности във фирмата.

Пловдивските възпитаници, мотивирани да стартират успешна кариера, са добре дошли днес в Международен панаир Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dnes-Plovdivskiyat-panair-otvarya-vrati-za-Dni-na-karierata-715387
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.