Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Среднощен строеж в Пловдив, тежки машини и псувни!
Автор: Мариана Панчева 09:45 / 31.03.2017Коментари ()17176
© Plovdiv24.bg
Среднощен строеж вгорчи спокойствието на пловдивчани. Ето какво разказаха читател на Plovdiv24.bg, засегнат пряко от ситуацията:

"Здравейте, искам да съобщя за сериозно нарушение на строителна фирма "ГБС-Пловдив" АД. Органите на реда не направиха нищо по въпроса. В 1 часа вечерта се активизира строеж на жилищна кооперация в квартал "Христо Смирненски" на ул. "Рая" до "Занзибар". Непрестанно бетонобъркачки идват и си отиват, включително с различни машини, възпроизвеждащи силен шум, придружени с не толкова благозвучни псувни и подсвирквания. 

Подадени са над 5 сигнала само от нас. След втория подаден сигнал на 112 на мястото пристигнаха двама униформени полицаи, но след кратък престой си тръгнаха".

"Шумът продължава, миналата вечер ходихме до строежа и паркирахме колата пред входа, като отновоподадохме сигнал. Главният отговорник на строежа най-нагло заяви, че няма да прекратят нощното строителство, това няма да е последната вечер, както и че имат разрешително и са предупредили който трябва. 

Пращам клип, където ясно се вижда как се опитваме да възпрепятстваме незаконната дейност, а строителите невъзмутимо разшириха входа на машините. Надявам се да отразите нарушителите и някой да вземе участие по случая, защото явно служителите на Второ РУ не виждат нередност в това нарушение на закона."

Plovdiv24.bg се обърна към шефа на Общинския инспекторат. Ангел Славов коментира, че разрешително за нощни строежи се издава при условие, че наоколо няма жилищни сгради, както и при спазване определено ниво на шума. Той бе категоричен, че ще провери подадения сигнал, особено при наличие на нощни действия, а след товаще отчете резултатите. 




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Srednoshten-stroezh-v-Plovdiv-tezhki-mashini-i-psuvni-714239
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.