Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Plovdiv24.bg представя къде и какво ще се санира безплатно в Пловдив!
Автор: Васил Динев 08:45 / 17.03.2017Коментари ()22471
©
Община Пловдив обяви обществена поръчка за проектиране и изпълнение на строително-монтажни работи за първите блокове по програмата за подобряване на енергийната ефективност, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Стойността й е за 12 185 472 лева без ДДС, a заявки за участие се приемат до 19 април. 

Plovdiv24.bg представя на своите читатели къде и какво първо ще се санира безплатно.

Първа в списъка е многофамилна жилищна сграда на ул. "Победа" № 62, 64, 66, 68, 70, 72, бл. 56, район "Северен". За обекта са предписани следните енергоспестяващи мерки: Подмяна на дограми; топлоизолиране на външните стени на сградата с топлоизолационна система базирана на експандиран полистирен; топлоизолиране на покривните конструкции на сградата; топлоизолиране на надземни стени на отопляем сутерен с подмяна на сутеренни прозорци; подмяна на стълбищно осветление и автоматизиране на управлението му.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Кръстьо Раковски" № 19¬21, район "Западен"

С обследването за енергийна ефективност за този обект са предписани следните енергоспестяващи мерки: Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и въвеждане на енергоспестяващо осветление.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Лотос" № 2, 4, 6, 8, 10, 12 в "Изгрев", район "Източен"

Тук се предвижда подмяна на стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Пере Тошев" № 97, вх.А, вх.Б, вх.В, район "Южен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив и топлинно изолиране на под.

По многофамилна жилищна сграда на бул. "Никола Вапцаров" № 124, 126, 128, 130, 132 в район "Южен" ще се подмени съществуваща стара дограма; предвижда се топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и подмяна осветителни тела на стълбищно осветление.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Никола Карев" № 9, 11, 13, 15 в район "Южен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив;топлинно изолиране на под и въвеждане на енергоспестяващо осветление.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Стою Н. Шишков", № 2 и 4, кв. Каменица 1, бл. 4704, вх. А и вх. Б в район "Източен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и енергоспестяващо осветление.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Елба" №2, вх.В; № 4, вх.Б и № 6, вх.А в район "Източен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под; въвеждане на енергоспестяващо осветление.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Вечерница" № 14, 16, 18 в район "Западен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и смяна осветление на стълбищата.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Момина сълза" № 9¬27 в район "Западен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и въвеждане на енергоспестяващо осветление в общите части.

Блок 251 в район "Тракия": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под; смяна осветителна инсталация в общите части (стълбищни клетки).

Блок 28 в район "Тракия": Топлинно изолиране на външните стени, подмяна на съществуващата дървена и метална дограма със системи от PVC профили и стъклопакет и топлинно изолиране на покрива и полагане на хидроизолазия.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Панагюрище", № 19, 21, 23, 25, 27, 29 в район "Северен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под; смяна осветителни тела в общите части.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Акад. Петър Динеков" №19, 21, 23, 25: Топлинно изолиране на външни стени; подмяна на дограма; топлинно изолиране на покрив; подмяна на съществуващите осветителни тела с нажежаема жичка с нови - енергоспестяващи осветителни тела

Блок 287 в район "Тракия": Топлинно изолиране на външни стени; подмяна на дограма; топлинно изолиране на покрив; подмяна на вътрешна отоплителна инсталация и подмяна на стълбищно осветление.

Блок 26 в район "Тракия": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под; въвеждане на енергоспестяващо осветление в общите части.

Многофамилна жилищна сграда на ул. "Македония" № 7 и 9 в район "Южен": Подмяна на съществуваща стара дограма; топлинно изолиране на външните стени; топлинно изолиране на покрив; топлинно изолиране на под и въвеждане на енергоспестяващо осветление в общите части. Изпълнението на поръчката е за 160 дни.



Още по темата: общо новини по темата: 286
11.04.2024 »
07.03.2024 »
29.02.2024 »
26.01.2024 »
19.01.2024 »
19.01.2024 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv24bg-predstavya-kude-i-kakvo-shte-se-sanira-bezplatno-v-Plovdiv-711145
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.