Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Перата в безподобен скандал с Цолова и Николаев в ефира на Нова, вижте сами!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:59 / 08.03.2017Коментари ()13271
©
Петър Низамов ­Перата, който се прочу с клипа със свинските опашки, нападна водещите на Нова телевизия Ани Цолова и Виктор Николаев и спретна страхотен скандал днес сутринта. Припомняме, че вчера той бе оневинен по всички повдигнати му обвинения. Запитан от водещите кой върза бежанците със свински опашки, той отвърна: 

"Мислите ли, че точно на вас трябва да ви давам обяснения?!". Перата нападна Цолова и Николаев, като ги обвини, че са поръчкови журналисти и получават пари от различни организации като "Америка за България", вместо да помагат на българския народ. 

"Мисля, че говоря с интелигентни хора, а не с бавноразвиващи. Нещо не слушате ли, или слушалките ви не са на мястото", извика Перата. 

Цолова се обиди и призова Низамов да потвърди от кои организации получават пари тя и Николаев. "Кажете пак имената на организациите, за да можем да ви осъдим", каза водещата. 

Тогава Перата се смути и допълни: "Вие трябва да кажете от кой взимате пари. Вие не разбирате ли, или се правите, че не разбирате?! В името на вашия празник ще се опитам да бъда възпитан, доколкото е възможно", отговори й Перата и добави: "Ако бях в Белене или каменните кариери в Ловеч, щях да ви отговоря друго".  

"Господин Пера...", опита се да зададе въпрос Цолова. "Госпожо поръчкова журналистка", й отговори той.

"Какво лошо има във въпроса кой върза хората със свински опашки?!", попита го Виктор Николаев. Разговорът продължи още много малко с безброй скандали. 

"Няма да ви отговарям на въпросите, защото вие не помагате на хората", сопна се Перата. Тогава Цолова реши да вземе думата на Низамов и да прекъсне предаването.




Още по темата: общо новини по темата: 903
07.06.2023 »
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
06.10.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/151 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Perata-v-bezpodoben-skandal-s-Colova-i-Nikolaev-v-efira-na-Nova-vizhte-sami-709248
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.